Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Aanbouw kosten

Wilt u weten wat een aanbouw zou kosten? Veel van onze klanten vragen ons advies voor het plaatsen van een aanbouw. Ook de kosten zijn dan van groot belang. Niet iedere aanbouw is hetzelfde. Zo variëren niet alleen de formaten, maar ook de te gebruiken materialen.

Met BOHA bent u verzekerd van een goed bij het pand passende aanbouw. Wij bespreken vooraf de kosten, of het nu gaat om een carport, bijkeuken of verlenging van uw huiskamer. U kunt er ook voor kiezen om muren op te laten trekken die hetzelfde zijn als de rest van het huis of kantoor. Zo is het net of deze er origineel al stond. Omdat wij maatwerk leveren heeft u de garantie dat het nieuwe onderdeel perfect aansluit bij de al bestaande gebouwen.

Wilt u meer informatie over uw aanbouw kosten? Neem dan contact op met BOHA. Iemand van ons deskundige team zal dan met u bespreken wat de specifieke wensen zijn. Ook komt iemand van ons langs om de mogelijkheden te bekijken. Zo krijgt u een goed idee van wat uw aanbouw ongeveer gaat kosten.

Interesse in een aanbouw en de kosten? Bel of mail dan geheel vrijblijvend voor een afspraak. BOHA helpt u graag verder.