Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Betonschutting

Wilt u een betonschutting om uw terrein plaatsen, dan bent u bij BOHA aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring wat beton- en houtbouw betreft. BOHA levert schuttingen in vele varianten en maten. Zo is er ook een betonschutting met een houtmotief. Deze oogt als een traditionele houten afscheiding, maar heeft de extra stevige kenmerken van beton.

Een betonschutting is solide, duurzaam en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan een betonschutting dienen om de bewoners een hoge mate van privacy te geven. Maar een dergelijke schutting kan ook bedoeld zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden. Omdat de levensduur van een dergelijke schutting veel duurzamer is gaat deze ook nog eens heel lang mee.

Elke schutting die BOHA levert is van uitstekende kwaliteit en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Naast het leveren van de schutting zelf kan BOHA u ook al voor de aanschaf van advies voorzien. En natuurlijk kunnen wij de betonschutting ook snel voor u plaatsen. Wij hebben vakbekwame medewerkers in dienst die dit u graag uit handen nemen.

Hebt u interesse in een betonschutting? Neem dan telefonisch of per mail contact op met één van onze medewerkers.