Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Houten paardenstal

Heeft u een eigen paard en zoekt u een geschikte huisvesting voor uw dier? Wat dacht u van een houten paardenstal helemaal gebouwd naar uw eigen wensen en voorkeuren?

Bij Boha Syteembouw B.V. zit u goed voor een houten paardenstal. Boha bouwt uw houten paardenstal snel en vakkundig doordat wij gebruik maken van de prefab techniek. Omdat wij snappen dat u het belangrijk vindt dat uw stal voldoet aan uw persoonlijke wensen, mag u zelf aangeven hoe uw stal eruit moet komen te zien. Doordat wij gespecialiseerd zijn in maatwerk, staan u en daarmee uw paard centraal. Wilt u een vrijstaande houten paardenstal? Of geeft u toch liever de voorkeur aan een stal gecombineerd met een garage of een berging? U heeft het zelf voor het uitkiezen. Ook de maten en materialen van uw houten paardenstal mag u zelf aangeven. Rode dakpannen, zwarte golfplaten of houdt u van luxe en kiest u voor luxe draaideuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u interesse in het bouwen van een houten paardenstal? Wij geven u graag meer informatie en advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op maat.