Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Kosten aanbouw

De kosten van een aanbouw kunnen erg variëren. Dit hangt bijvoorbeeld van het gebruikte materiaal af, maar ook van de grootte van de uitbouw. Om u een idee te geven van de kosten van de nieuwe aanbouw, komt BOHA graag bij u langs. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel een inschatting maken van de te verwachten kosten. U krijgt advies over de aanbouw en een tijdsplanning.

BOHA staat garant voor een duurzame en solide producten. De lange levensduur maakt dat u nog jaren zult kunnen genieten van u nieuwe uitbouw. Daardoor vallen de kosten van een aanbouw op den duur mee als u deze door BOHA laat uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe onderdeel naadloos aansluit op het origineel. Indien gewenst gebruiken wij zelfs dezelfde steensoort als het authentieke pand. Zo hebt u binnen korte tijd een heel traditioneel ogend bouwwerk. Wij staan dan ook niet voor niets bekend om ons vakmanschap en maatwerk.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen en de kosten van een aanbouw? Bel of mail dan direct met één van onze deskundige medewerkers. BOHA komt zo snel mogelijk een kijkje nemen om u verder te helpen.