Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Paardenstallen

Voor de bouw van kwalitatief hoogwaardige paardenstallen is BOHA de juiste partij. Al meer dan 30 jaar is BOHA actief op het gebied van hout- en betonbouw, waaronder paardenstallen. Om dit soort stallen naar wens te kunnen plaatsen komen wij eerst bij u langs. U vertelt ons alles wat u wenst en wij zorgen daarna dat u de paardenstallen krijgt die u voor ogen had.

Weet u nog niet helemaal zeker wat voor paardenstallen het meest geschikt zijn voor uw terrein? BOHA adviseert en ondersteunt het gehele proces, van aankoop tot eindresultaat. De keuze is dan ook behoorlijk uitgebreid. Gaat uw voorkeur uit naar hele of half openslaande deuren, welke hooiruiven wilt u en is er behoefte aan traliewerk voor de paardenstallen? Onze vakbekwame medewerkers nemen graag alles met u door. Zo weet u zeker dat u krijgt wat het beste past.

Naast praktisch is het ook nog eens voordelig om BOHA in te schakelen als bouwer van uw paardenstallen. De duurzame materialen hebben een zeer lange levensduur. Ook garanderen wij dat de bouw zeer vakkundig wordt uitgevoerd. Uw stallen zijn daardoor bijzonder solide en sterk.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van paardenstallen? Neem dan vrijblijvend contact met BOHA op.