Bel ons nu: 040 - 28 39 106

BOHA Systeembouw BV

Wanneer u een schuur wilt gaan bouwen is het een goed idee om eens bij BOHA langs te gaan. BOHA heeft jarenlange ervaring op het gebied van beton- en houtbouw. Veel klanten hebben met onze producten en advies de juiste schuur weten te bouwen, die precies voldoet aan alle wensen en eisen.

U kunt de extra ruimte die u creëert door een schuur te bouwen vaak goed gebruiken. Daarom is het verstandig wat langer na te denken over wat voor een schuur u wilt. U kunt de schuur bijvoorbeeld willen bouwen om uw hobby in te kunnen uitoefenen. Of u wilt er gereedschap in kwijt kunnen. Dat vraagt dan weer om een heel ander ontwerp. Met de ondersteuning van BOHA maakt u zeker de juiste keuze.

Maak het uzelf gemakkelijk en maak een afspraak met BOHA. Zij helpen u niet alleen met de plannen, maar ook om de schuur uiteindelijk te bouwen. Wij werken alleen met de beste materialen die een lange levensduur kennen. U wordt zelf nauw bij elke stap betrokken als we de schuur gaan bouwen, zodat u gegarandeerd tevreden bent met het eindresultaat.

Wilt u een vrijblijvende afspraak met BOHA om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Laatste nieuws

Openingstijden bouwvak 2018
24 mei 2018

Tijdens de bouwvak (ma 23/07 tm vrij 10/08) zijn we op kantoor als volgt geopend:
Maandag      gesloten
Dinsdag        [ ... ]

Lees verder...
Nieuwste Projecten
10 apr 2018

Recent hebben we weer een aantal mooie projecten afgerond in Zoetermeer, Gassel, Wesepe, Bathmen, Brouwershaven, Hardinxveld Giessendam, Leende, Lopik [ ... ]

Lees verder...
Indak zonnepanelen
10 apr 2018

Vanaf heden kunnen wij indak zonnepanelen aanbieden voor op u toekomstige garage / tuinhuis, bij het indaksysteem worden de zonnepanelen tussen de dak [ ... ]

Lees verder...