Bel ons nu: 040 - 28 39 106

BOHA Systeembouw BV

Voor de bouw van kwalitatief hoogwaardige paardenstallen is BOHA de juiste partij. Al meer dan 30 jaar is BOHA actief op het gebied van hout- en betonbouw, waaronder paardenstallen. Om dit soort stallen naar wens te kunnen plaatsen komen wij eerst bij u langs. U vertelt ons alles wat u wenst en wij zorgen daarna dat u de paardenstallen krijgt die u voor ogen had.

Weet u nog niet helemaal zeker wat voor paardenstallen het meest geschikt zijn voor uw terrein? BOHA adviseert en ondersteunt het gehele proces, van aankoop tot eindresultaat. De keuze is dan ook behoorlijk uitgebreid. Gaat uw voorkeur uit naar hele of half openslaande deuren, welke hooiruiven wilt u en is er behoefte aan traliewerk voor de paardenstallen? Onze vakbekwame medewerkers nemen graag alles met u door. Zo weet u zeker dat u krijgt wat het beste past.

Naast praktisch is het ook nog eens voordelig om BOHA in te schakelen als bouwer van uw paardenstallen. De duurzame materialen hebben een zeer lange levensduur. Ook garanderen wij dat de bouw zeer vakkundig wordt uitgevoerd. Uw stallen zijn daardoor bijzonder solide en sterk.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van paardenstallen? Neem dan vrijblijvend contact met BOHA op.

De kosten van een aanbouw kunnen erg variëren. Dit hangt bijvoorbeeld van het gebruikte materiaal af, maar ook van de grootte van de uitbouw. Om u een idee te geven van de kosten van de nieuwe aanbouw, komt BOHA graag bij u langs. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel een inschatting maken van de te verwachten kosten. U krijgt advies over de aanbouw en een tijdsplanning.

BOHA staat garant voor een duurzame en solide producten. De lange levensduur maakt dat u nog jaren zult kunnen genieten van u nieuwe uitbouw. Daardoor vallen de kosten van een aanbouw op den duur mee als u deze door BOHA laat uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe onderdeel naadloos aansluit op het origineel. Indien gewenst gebruiken wij zelfs dezelfde steensoort als het authentieke pand. Zo hebt u binnen korte tijd een heel traditioneel ogend bouwwerk. Wij staan dan ook niet voor niets bekend om ons vakmanschap en maatwerk.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen en de kosten van een aanbouw? Bel of mail dan direct met één van onze deskundige medewerkers. BOHA komt zo snel mogelijk een kijkje nemen om u verder te helpen.

Wilt u een betonschutting om uw terrein plaatsen, dan bent u bij BOHA aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring wat beton- en houtbouw betreft. BOHA levert schuttingen in vele varianten en maten. Zo is er ook een betonschutting met een houtmotief. Deze oogt als een traditionele houten afscheiding, maar heeft de extra stevige kenmerken van beton.

Een betonschutting is solide, duurzaam en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan een betonschutting dienen om de bewoners een hoge mate van privacy te geven. Maar een dergelijke schutting kan ook bedoeld zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden. Omdat de levensduur van een dergelijke schutting veel duurzamer is gaat deze ook nog eens heel lang mee.

Elke schutting die BOHA levert is van uitstekende kwaliteit en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Naast het leveren van de schutting zelf kan BOHA u ook al voor de aanschaf van advies voorzien. En natuurlijk kunnen wij de betonschutting ook snel voor u plaatsen. Wij hebben vakbekwame medewerkers in dienst die dit u graag uit handen nemen.

Hebt u interesse in een betonschutting? Neem dan telefonisch of per mail contact op met één van onze medewerkers.

Aanbouw kosten

Wilt u weten wat een aanbouw zou kosten? Veel van onze klanten vragen ons advies voor het plaatsen van een aanbouw. Ook de kosten zijn dan van groot belang. Niet iedere aanbouw is hetzelfde. Zo variëren niet alleen de formaten, maar ook de te gebruiken materialen.

Met BOHA bent u verzekerd van een goed bij het pand passende aanbouw. Wij bespreken vooraf de kosten, of het nu gaat om een carport, bijkeuken of verlenging van uw huiskamer. U kunt er ook voor kiezen om muren op te laten trekken die hetzelfde zijn als de rest van het huis of kantoor. Zo is het net of deze er origineel al stond. Omdat wij maatwerk leveren heeft u de garantie dat het nieuwe onderdeel perfect aansluit bij de al bestaande gebouwen.

Wilt u meer informatie over uw aanbouw kosten? Neem dan contact op met BOHA. Iemand van ons deskundige team zal dan met u bespreken wat de specifieke wensen zijn. Ook komt iemand van ons langs om de mogelijkheden te bekijken. Zo krijgt u een goed idee van wat uw aanbouw ongeveer gaat kosten.

Interesse in een aanbouw en de kosten? Bel of mail dan geheel vrijblijvend voor een afspraak. BOHA helpt u graag verder.

Een schutting plaatsen kan soms meer kennis en ervaring vragen dan mensen denken. Tuinen en landschappen hebben vaak lastige vormen, waardoor de gebruikelijke rechte schuttingen niet gemakkelijk zijn te plaatsen. Een schutting kan bestaan uit verschillende materialen. BOHA kan een schutting plaatsen van meerdere soorten beton en hout, die variëren in hoogte en vorm. Zo weet u zeker dat de door u gewenste uitstraling kan worden gerealiseerd.

Een schutting dient er niet alleen netjes en solide uit te zien, maar moet ook zorgen voor voldoende privacy. Onze deskundige medewerkers weten wat er nodig is om de schutting zo te plaatsen dat aan alle gevraagde eisen wordt voldaan. Of u nu kiest voor een schutting die een deel van de tuin afschermt of één die uw hele landgoed aan het oog onttrekt. BOHA helpt u met advies en de uiteindelijke realisatie.

Wanneer u hebt besloten een schutting te laten plaatsen is ook duurzaamheid van belang. BOHA levert hoogwaardige producten die gegarandeerd jaren meegaan

Bekijk ons ruime assortiment op de website of bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers. BOHA denkt graag met u mee om de juiste keuze te maken voor dat u de schutting gaat plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

S01-steenmotief-betonschutting-grijs-geel.jpgS02a-houtmotief-betonschutting-antraciet.jpgS03-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03a-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-paal-plaat.jpgS03c-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat met poort.jpgS04-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS04a-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS05-schermschutting-21anks-recht-antraciet-2 betonplaten.jpgS06-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06a-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS07-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07a-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07b-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS08-schermschutting-recht-21planks-horizontaal-antraciet.jpgS09-enkelwandig rabat-betonpaal-plaat antraciet.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart RAL 9005.jpg

Laatste nieuws

Nieuwste Projecten
10 apr 2018

Recent hebben we weer een aantal mooie projecten afgerond in Zoetermeer, Gassel, Wesepe, Bathmen, Brouwershaven, Hardinxveld Giessendam, Leende, Lopik [ ... ]

Lees verder...
Indak zonnepanelen
10 apr 2018

Vanaf heden kunnen wij indak zonnepanelen aanbieden voor op u toekomstige garage / tuinhuis, bij het indaksysteem worden de zonnepanelen tussen de dak [ ... ]

Lees verder...
Nieuwe Projecten
14 aug 2018

Deze week zijn we aan in de afronde fase van een mooie schuur met overkapping van 1200 x 500 cm te Mook en een tuinhuis met overkapping van 1000 x 550 [ ... ]

Lees verder...