Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Beton schutting

Wilt u een beton schutting om uw terrein plaatsen, dan bent u bij BOHA Systeembouw BV aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring wat beton- en houtbouw betreft. BOHA levert een beton schutting in vele varianten en maten. Zo is er ook een beton schutting met een houtmotief. Deze oogt als een traditionele houten afscheiding, maar heeft de extra stevige kenmerken van beton.

Een beton schutting is solide, duurzaam en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan een beton schutting dienen om de bewoners een hoge mate van privacy te geven. Maar een dergelijke schutting kan ook bedoeld zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden. Omdat de levensduur van een dergelijke beton schutting veel duurzamer is gaat deze ook nog eens heel lang mee.

Een beton schutting van BOHA

Elke beton schutting die BOHA levert is van uitstekende kwaliteit en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Naast het leveren van de beton schutting zelf kan BOHA u ook al voor de aanschaf van advies voorzien. En natuurlijk kunnen wij de beton schutting ook snel voor u plaatsen. Wij hebben vakbekwame medewerkers in dienst die dit u graag uit handen nemen.

Hebt u interesse in een beton schutting? Neem dan telefonisch of per mail contact op met één van onze medewerkers.

 

S01-steenmotief-betonschutting-grijs-geel.jpgS02a-houtmotief-betonschutting-antraciet.jpgS03-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03a-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-paal-plaat.jpgS03c-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat met poort.jpgS04-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS04a-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS05-schermschutting-21anks-recht-antraciet-2 betonplaten.jpgS06-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06a-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS07-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07a-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07b-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS08-schermschutting-recht-21planks-horizontaal-antraciet.jpgS09-enkelwandig rabat-betonpaal-plaat antraciet.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart RAL 9005.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.