Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Hout beton schutting

Wilt u een hout beton schutting om uw terrein plaatsen, dan bent u bij BOHA Systeembouw BV aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van een hout beton schutting. BOHA levert een hout beton schutting in verschillende varianten. Zo is er een hout beton schutting met 19 planken maar ook met 21 of 23 platen voor een hoge mate van privacy.

Een hout beton schutting is warm en duurzaam en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan een hout beton schutting dienen om de bewoners een hoge mate van privacy te geven. Maar een dergelijke hout beton schutting kan ook bedoeld zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden. Omdat de levensduur van een dergelijke hout beton schutting veel duurzamer is gaat deze ook nog eens heel lang mee.

De kwaliteit van onze hout beton schutting

Elke hout beton schutting die BOHA levert is van uitstekende kwaliteit en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Naast het leveren van de hout beton schutting zelf kan BOHA u ook al voor de aanschaf van advies voorzien. En natuurlijk kunnen wij de hout beton schutting ook snel voor u plaatsen. Wij hebben vakbekwame medewerkers in dienst die dit u graag uit handen nemen.

Hebt u interesse in een hout beton schutting? Neem dan telefonisch of per mail contact op met één van onze medewerkers.

 

S01-steenmotief-betonschutting-grijs-geel.jpgS02a-houtmotief-betonschutting-antraciet.jpgS03-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03a-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-paal-plaat.jpgS03c-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat met poort.jpgS04-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS04a-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS05-schermschutting-21anks-recht-antraciet-2 betonplaten.jpgS06-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06a-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS07-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07a-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07b-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS08-schermschutting-recht-21planks-horizontaal-antraciet.jpgS09-enkelwandig rabat-betonpaal-plaat antraciet.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart RAL 9005.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.