Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Houten Aanbouw

Vergroot uw woongenot met een houten aanbouw van BOHA!

Wilt u weten wat een houten aanbouw u zou kosten? Veel van onze klanten vragen advies voor het plaatsen van een dergelijk product. De kosten zijn dan vanzelfsprekend van belang. Niet iedere houten aanbouw is natuurlijk hetzelfde. Zo variëren niet alleen de formaten, maar ook de te gebruiken materialen alsmede de uitvoeringen van de houten aanbouw.

Met BOHA bent u verzekerd van een goed bij het pand passende houten aanbouw. Wij bespreken vooraf de kosten, of het nu gaat om een carport, bijkeuken of verlenging van uw huiskamer. U kunt er ook voor kiezen om muren op te laten trekken in dezelfde stijl als uw woning of kantoor. Zo is het net of dit bij de originele woning behoort. Omdat wij maatwerk leveren heeft u de garantie uw nieuwe houten aanbouw perfect aansluit bij de al bestaande bebouwing.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een houten aanbouw, kom gerust eens langs!

Wilt u meer informatie over een houten aanbouw? Neem dan gerust contact op met BOHA. Iemand van ons deskundige team zal dan met u bespreken wat de specifieke wensen zijn. Ook komt iemand van ons langs om de mogelijkheden voor uw houten aanbouw te bekijken. Zo krijgt u een goed idee van wat uw houten aanbouw ongeveer zal gaan kosten.

Interesse in een houten aanbouw en de kosten? Bel of mail dan geheel vrijblijvend voor een afspraak. BOHA helpt u graag verder.

 

A1-Aanbouw-630x355cm-dubbelwandig-rabat.jpgA2-Aanbouw-800x320cm-dubbelwandig-metselwerk.jpgA3-Aanbouw-780x320cm-dubbelwandig-metselwerk.jpgA4-Aanbouw-630x320cm-dubbelwandig-metselwerk.jpgA5 Aanbouw 500x700cm dubbelwandig houtskelet.JPGA6-Aanbouw-Garage-630x475cm-dubbelwandig-potdeksel.jpgA7-Aanbouw-670x283cm-dubbelwandig-metselwerk.jpgA8-Aanbouw-Garage-1200x400cm-prefab-betonwand-met-daarop-dubbelwandig-houtskelet.jpgA9 Aanbouw garage dubbelwandig houtskelet - plat dak.jpgA10 Aanbouw bijkeuken dubbelwandig houtskelet - potdeksel - plat dak.jpgA11 Aanbouw garage dubbelwandig houtskelet - plat dak - zwarte potdekseldelen.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.