Over BOHA Systeembouw BV

Als officieel erkend bouwbedrijf is BOHA al meer dan 30 jaar actief op het gebied van beton- en houtbouw. Wat begon met simpele bergingen is uitgegroeid tot een keur aan garages , tuinhuizen, schuren. BOHA levert topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Door de ervaring en nauwkeurige inzet van onze medewerkers welke al vele jaren werkzaam zijn binnen onze branche bent u jarenlang verzekerd van zorgeloos comfort. Onze garantie is dan ook keihard: 15 jaar!

Omdat BOHA de wensen van de klant centraal stelt neemt BOHA het gehele bouwproces van A tot Z voor de klant uit handen. Van ontwerp, bouwtekening tot vergunningsaanvraag, BOHA kan alles voor u verzorgen.

Op onze website vind u een eerste indruk van onze producten. Wilt u de producten "voelen" dan nodigen wij u van harte uit op ons kantoor/showpark, hier kunt u meer voorbeelden vinden van door ons gerealiseerde projecten.

Indien u advies ter plaatse wenst dan is het mogelijk dat onze ervaren adviseur vrijblijvend bij u op locatie komt om u van advies te voorzien.

Wat zeggen klanten?

  • Marleen uit: Mierlo

    Vriendelijke mensen, zeer nette werklui en bereid om mee te denken als het nodig is.
    Afspraken worden gewoon nagekomen.

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design