BROCHURE AANVRAGEN OFFERTE AANVRAGEN

Atelier laten bouwen

Wij kunnen uw droom atelier bouwen!

Dé droom van elke kunstenaar of hobbyist is een eigen atelier bouwen. Deze droom kan werkelijkheid worden als u bij BOHA Systeembouw een atelier laat bouwen. Wij maken gebruik van een moderne bouwtechniek die bestaat uit prefab systemen. Hierdoor bent u bij uw atelier bouwen niet gebonden aan een vast stramien, maar kunt u uw atelier bouwen naar uw eigen wensen. Samen met onze deskundigen legt u uw voorkeuren vast, zodat uw atelier grotendeels in de fabriek gerealiseerd kan worden. Wilt u grote ramen met veel lichtinval? Of misschien een extra opbergruimte voor uw spullen? Geen probleem. Wij kunnen een atelier voor u bouwen in de meest uiteenlopende combinaties.

Prefab atelier bouwen

We bieden prefab ateliers aan van beton, steen of houtmaterialen in diverse kleurvariaties. Kies de samenstelling en de uitstraling die u wilt. Wij bouwen uw atelier zoals u het heeft bedoeld. Geniet van de voordelen van het bouwen van een prefab atelier:

  • Versnelde bouwtijd
  • Constante kwaliteit
  • Hogere kwaliteit

Kunstatelier of tuinatelier

Laat u inspireren door onze atelier voorbeelden. Of u nu een kunstatelier zoekt of een tuinatelier, Boha geeft u persoonlijk advies. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u het juiste advies geven voor een droom atelier.

Wij denken met u mee!

Als wij uw atelier bouwen heeft u een garantie van 15 jaar. Bovendien begeleiden wij u tijdens het hele bouwproces en kunnen wij u deskundig adviseren bij het aanvragen van de bouwvergunningen. Wilt u meer informatie over het bouwen van een atelier? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 040-2839106 of

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design