BROCHURE AANVRAGEN OFFERTE AANVRAGEN

Garage bouwen

price header
Minimale kosten Gemiddelde kosten Maximale kosten
€4.000,- €15.000,- €100.000,-

De reden waarom iemand een garage wil bouwen kan verschillen. Een reden kan zijn dat de auto droog staat. Wilt u een overdekte parkeerplaats voor de auto of extra ruimte om uw gereedschap op te bergen. Als de mogelijkheid zich voor leent is het bouwen van een garage een goede keuze. Naaste het feit dat uw woning meer waard wordt creëert u ook veel extra ruimte. 

GARAGE BOUWEN KOSTEN

Bij BOHA hebben wij geen voorkeur voor een bepaald type garages, we doen het allemaal even graag. Er zijn namelijk talloze varianten die leiden tot het eindresultaat. Enkele varianten die mogelijk zijn voor een garage

  • Houten garage
  • Stenen garage
  • Garage met zadeldak
  • Garage met plat dak
  • Garage met lessenaarsdak
  • Draaideur of kanteldeur

De keuze is aan u, wij bouwen het graag voor u. In onze tekentool kunt u gemakkelijk uw eigen garage op maat maken. Mocht u er niet uitkomen, dan staan wij graag bij met onze adviezen. 

Kosten garage bouwen
Soort uitbouw Prijs*
Garage aanbouw €4.000 - €100.000

*De gemiddelde prijs garage aanbouwen, inclusief BTW, materiaal en plaatsing.

Garage uitbouwen kosten? 
 
 

BOHA BOUWT GARAGES VAN A TOT Z

BOHA bouwt garages van A tot Z. Het kan een houten garage met plat dak zijn voor op uw erf of naast uw woning? Het is tegenwoordig mogelijk in diverse varianten en voor meerdere doeleinden. De tijd om enkel uw tuinspullen of gereedschap in uw garage op te slaan is voorbij. Een garage bouwen is nu ook geschikt als opslagplaats voor grote voertuigen of zelfs als bedrijfsruimte of clubgebouw. Bij BOHA Systeembouw BV vindt u modellen als een betonnen garage of een stenen garage. Wilt u liever een milieuvriendelijke garage? Dan hebben we ook keuze uit een houten garage hier bestaat de keuzen uit openslaande houten deuren, stalen kanteldeuren en geisoleerde sectionaaldeuren die eventueel met afstandsbediening te besturen zijn. Vanwege het prefab karakter van een garage bouwen zijn de garages snel in elkaar te zetten en hebben weersomstandigheden nauwelijks invloed op de bouwtijd. Door onze ervaring en nauwkeurige inzet bent u bij BOHA Systeembouw aan het juiste adres voor topkwaliteit tegen basisprijzen. Wij begeleiden u met de garage bouwen van begin tot het eind. Tevens biedt BOHA Systeembouw BV een garantie van vijftien jaar bij de garage bouw. Voor meer informatie over garage bouwen kijkt u op onze website of kunt u contact opnemen met ons middels het contact formulier.

Met zeker dertig jaar ervaring in de bouw van garages staat BOHA u graag terzijde. Wij helpen u ook bij het ontwerpen, de eventuele vergunningaanvraag en, als u dat wilt, de financiering van uw project. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Neem nu contact met ons op, om onze expertise niet mis te lopen. U kunt eveneens een brochure aanvragen of een offerte.

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design