Kantoor bouwen

Uw ontwerpt uw kantoor, wij bouwen!

Dé droom van elke zelfstandige is een eigen kantoor bouwen. Deze droom kan werkelijkheid worden als u bij BOHA Systeembouw een kantoor laat bouwen. Uw eigen kantoorruimte aan huis kan gerealiseerd worden. Door heel Nederland bouwen en plaatsen we kantoren. Het enige wat u hoeft te doen is bedenken wat uw wensen zijn. Wilt u een kantoor tegen het huis of is een tuinkantoor uw droom? Wij zorgen er voor dat uw droom uitkomt met de kwaliteit die u van Boha mag verwachten.

Prefab kantoor laten bouwen

Wij maken gebruik van een prefab bouwtechniek. Hierdoor bent u bij uw kantoor bouwen niet gebonden aan een vaste maten of regels, maar kunt u uw kantoor bouwen naar eigen inzicht. Samen met onze deskundigen legt u uw voorkeuren vast, zodat uw kantoor grotendeels in bij ons op locatie gefabriceerd kan worden. Wilt u grote ramen met veel lichtinval? Of misschien een extra opbergruimte voor uw kantoorartikelen? Geen probleem. Wij kunnen een kantoor voor u bouwen in de meest uiteenlopende combinaties.

Verschillende materialen

We bieden prefab kantoorruimte aan van beton, steen of houtmaterialen in diverse kleurvariaties. Als wij uw kantoor bouwen heeft u een kei harde garantie van 15 jaar. Bovendien begeleiden wij u tijdens het hele bouwproces en kunnen wij u deskundig adviseren bij het aanvragen van de bouwvergunningen. Wilt u meer informatie over het bouwen van een kantoor? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 040-2839106 of mail naar.

Wat zeggen klanten?

  • G (Waalwijk)

    Prima kwaliteit geleverd en snel geplaatst zeer dikke duim voor de gravers, de metselaars en de voegers.

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design