Offerte aanvragen

Kantoor bouwen

Uw ontwerpt uw kantoor, wij bouwen!

Dé droom van elke zelfstandige is een eigen kantoor bouwen. Deze droom kan werkelijkheid worden als u bij BOHA Systeembouw een kantoor laat bouwen. Uw eigen kantoorruimte aan huis kan gerealiseerd worden. Door heel Nederland bouwen en plaatsen we kantoren. Het enige wat u hoeft te doen is bedenken wat uw wensen zijn. Wilt u een kantoor tegen het huis of is een tuinkantoor uw droom? Wij zorgen er voor dat uw droom uitkomt met de kwaliteit die u van Boha mag verwachten.

Prefab kantoor laten bouwen

Wij maken gebruik van een prefab bouwtechniek. Hierdoor bent u bij uw kantoor bouwen niet gebonden aan een vaste maten of regels, maar kunt u uw kantoor bouwen naar eigen inzicht. Samen met onze deskundigen legt u uw voorkeuren vast, zodat uw kantoor grotendeels in bij ons op locatie gefabriceerd kan worden. Wilt u grote ramen met veel lichtinval? Of misschien een extra opbergruimte voor uw kantoorartikelen? Geen probleem. Wij kunnen een kantoor voor u bouwen in de meest uiteenlopende combinaties.

Verschillende materialen

We bieden prefab kantoorruimte aan van beton, steen of houtmaterialen in diverse kleurvariaties. Als wij uw kantoor bouwen heeft u een kei harde garantie van 15 jaar. Bovendien begeleiden wij u tijdens het hele bouwproces en kunnen wij u deskundig adviseren bij het aanvragen van de bouwvergunningen. Wilt u meer informatie over het bouwen van een kantoor? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 040-2839106 of mail naarinfo@boha.nl.

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen