Schuur bouwen


Uw schuur bouwen in talloze varianten

Of het nu kleine of grote schuur moet zijn, BOHA bouwt het allemaal even graag. Er zijn namelijk talloze varianten die leiden tot een mooie schuur bouwen. Moet er een zadeldak of plat dak op komen? Of kiest u misschien liever voor een schuur bouwen met een lessenaarsdak? Worden het draaideuren of kanteldeuren die de weg vrijmaken voor de auto? De keuze is aan u bij het bouwen van uw schuur of garage. En als u er niet uitkomt, dan staan wij u graag bij met onze adviezen. Wij hebben talloze voorbeelden van de reeds gebouwde schuren: tuinschuren, kapschuren, veldschuren etc. 

Houten schuur of stenen schuur?

De mogelijkheden voor een schuur zijn onbeperkt. Uw wensen en ideeën spelen hierbij een belangrijke rol. Een schuur bouwen is niet langer een simpel houten schuurtje. Bij BOHA Systeembouw BV bieden wij bij elke schuur onder meer aan de binnenzijde een duurzaam skelet. Ook denken we mee over de juiste isolatie, eventuele deuren (sectionaaldeuren of openslaande deuren). Wij zorgen er voor dat het eindresultaat er mag zijn!

Houten schuur

Kiest u voor een houten schuur, dan heeft u de keuze uit verschillende materialen of bekledingsproducten zoals rabat- en potdekseldelen in bijvoorbeeld Lariks / Vuren of Red Cedar hout. Voor extra gebruikersgemak en comfort kunt u bij de houten schuur bouwen ook kiezen voor een indeling met tussenwanden of loopdeuren. Tuindeuren of extra ramen kunnen uw gebruikersgemak nog meer vergroten.

Stenen schuur

Bij een stenen schuur bouwen bestaat de vloer uit een fundatie van beton met een betonnen vloer. Een stenen schuur bouwen kunt u doen voor meerdere doeleinden. Gebruik het bijvoorbeeld als garage of berging. Er is voldoende keuze bij BOHA.

Bij een schuur bouwen ondersteunt bouwbedrijf BOHA Systeembouw BV u gedurende het gehele bouwproces. Bekijk de verschillende voorbeelden. Voor meer informatie kunt u onze vrijblijvende offerte op maat invullen of contact opnemen met ons kantoor.

 

Wat zeggen klanten?

  • Marleen uit: Mierlo

    Vriendelijke mensen, zeer nette werklui en bereid om mee te denken als het nodig is.
    Afspraken worden gewoon nagekomen.

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design