Offerte aanvragen

Schuren bouwen

price header
Minimale kosten Gemiddelde kosten Maximale kosten
€10.000,- €15.000,- €100.000,-

Of het nu een kleine of grote, houten of stenen schuur moet zijn: BOHA bouwt het allemaal even graag. Er zijn veel verschillende schuren die we bouwen, allemaal leidend tot een mooi resultaat. Gaat uw voorkeur uit naar een zadeldak of een plat dak op de gebouwde schuur, eventueel met overkapping? Of gaat u liever voor een houten of stenen schuur met een lessenaarsdak? Worden het draaideuren of kanteldeuren die de weg vrijmaken voor de auto? De keuze is aan u: wij bouwen schuren volledig op uw wensen afgestemd. Komt u er niet uit? Dan staan wij u graag bij met onze adviezen. Wij hebben talloze voorbeelden van de reeds gebouwde schuren, zoals tuinschuren, kapschuren, veldschuren etc.  

Verschillende soorten schuren bouwen

De mogelijkheden van een schuur laten bouwen door BOHA zijn onbeperkt. Uw wensen bepalen uw schuur op maat, door ons uitgewerkt. Welk materiaal? Hoe mag de schuur eruitzien? Moet uw auto erin passen of wilt u misschien een zithoek met barbecue of kachel? Als wij een stenen of houten schuur bouwen dan gaat het niet langer om een simpel, gammel schuurtje. Bij BOHA Systeembouw BV bouwen wij elke houten of stenen schuur op maat met aan de binnenzijde een duurzaam skelet. Ook denken we mee over de juiste isolatie en eventuele deuren (sectionaaldeuren of openslaande deuren). Of u nu een extra hobbyruimte, een overkapping voor de wagen of beschutting tegen de wind en regen wenst voor uw tuinfeesten, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat er mag zijn!  

Houten schuur of stenen schuur?

Houten schuur bouwen

Kiest u ervoor om een houten schuur te laten bouwen, dan heeft u de keuze uit verschillende vormen, materialen en bekleding. Denk aan een kapschuur en materialen zoals rabat- en potdekseldelen in bijvoorbeeld lariks, vuren of red cedar hout. Voor extra gebruiksgemak en comfort kunt u kiezen uit een indeling met tussenwanden of met loopdeuren. Een nog hoger gebruiksgemak? Wij kunnen in de houten schuur tuindeuren of extra (grote) ramen installeren voor een optimale toegang van uw houten schuur. 

Stenen schuur bouwen

Bij een stenen schuur bouwen bestaat de vloer uit een fundatie van beton met een betonnen vloer. Een stenen schuur kunt u gebruiken voor meerdere doeleinden. Gebruik het bijvoorbeeld als garage of berging. Bij BOHA is er altijd genoeg keus. 

Kosten Schuur bouwen
Soort aanbouw Prijs*
Schuur bouwen €10.000 - €100.000

*De gemiddelde prijs voor een schuur op maat, inclusief BTW, materiaal en plaatsing.

BOHA ondersteunt u van A tot Z

Wij ondersteunen u gedurende het gehele bouwproces van de kapschuur. Bekijk hiernaast de verschillende voorbeelden. Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of neem contact op ons kantoor.


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen