BROCHURE AANVRAGEN OFFERTE AANVRAGEN

Schuur bouwen


UW SCHUUR BOUWEN IN TALLOZE VARIANTEN

Of het nu kleine of grote, houten of stenen schuur moet zijn, BOHA bouwt het allemaal even graag. Er zijn namelijk talloze varianten die leiden tot een mooi resultaat. Wenst u een zadeldak of prefereert u een plat dak op de gebouwde schuur, eventueel met overkapping? Of kiest u misschien liever voor een houten of stenen schuur met een lessenaarsdak? Worden het draaideuren of kanteldeuren die de weg vrijmaken voor de auto? De keuze is aan u bij het bouwen van uw schuur of garage. En als u er niet uitkomt, dan staan wij u graag bij met onze adviezen. Wij hebben talloze voorbeelden van de reeds gebouwde schuren: tuinschuren, kapschuren, veldschuren etc. 

HOUTEN SCHUUR OF STENEN SCHUUR?

De mogelijkheden wanneer het gaat om  het laten zetten van een schuur zijn onbeperkt. Uw wensen bepalen uw schuur op maat, door ons uitgewerkt. welk materiaal wenst u? Hoe mag de schuur eruit zien? Dient de auto eronder te passen, of een zithoek met barbecue of kachel? Een stenen of houten schuur bouwen is niet langer een simpel, gammelschuurtje. Bij BOHA Systeembouw BV bouwen wij elke houten of stenen schuur op maat met onder meer aan de binnenzijde een duurzaam skelet. Ook denken we mee over de juiste isolatie en eventuele deuren (sectionaaldeuren of openslaande deuren). Of u nu een extra hobbyruimte, een overkapping voor de wagen of beschutting tegen de wind en regen wenst voor uw tuinfeesten, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat er mag zijn! 

Houten schuur

Kiest u ervoor om een houten schuur te laten bouwen, dan heeft u de keuze uit verschillende vormen, materialen of bekleding producten. Denk aan een kapschuur en de materialen zoals rabat- en potdekseldelen in bijvoorbeeld Lariks / Vuren of Red Cedar hout. Voor extra gebruiksgemak en comfort heeft u de keuze uit een indeling met tussenwanden of met loopdeuren. Het gebruiksgemak nog eens extra vergroten? Wij kunnen in de houten schuur tuindeuren of extra (grote) ramen installeren voor een optimale toegang van uw houten schuur.

Stenen schuur

Bij een stenen schuur bouwen bestaat de vloer uit een fundatie van beton met een betonnen vloer. Een stenen schuur kunt u gebruiken voor meerdere doeleinden. Gebruik het bijvoorbeeld als garage of berging. Er is voldoende keuze bij BOHA.

Bouwbedrijf BOHA Systeembouw BV ondersteunt  u gedurende het gehele bouwproces van de kapschuur. Bekijk de verschillende voorbeelden. Voor meer informatie kunt u onze vrijblijvende offerte op maat invullen of contact opnemen met ons kantoor.

 

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design