BROCHURE AANVRAGEN OFFERTE AANVRAGEN

Schuttingen

Een schutting laten plaatsen kan soms meer kennis en ervaring vragen dan mensen denken. Bij BOHA systeembouw BV bent u aan het juiste adres om uw schutting vakkundig te laten plaatsen. Een schutting kan bestaan uit verschillende materialen. BOHA Systeembouw BV kan voor u een schutting plaatsen van meerdere soorten beton en houtcombinaties, die variëren in hoogte en vorm. Zo weet u zeker dat de door u gewenste uitstraling kan worden gerealiseerd.

Een schutting dient er niet alleen netjes en solide uit te zien, maar moet ook zorgen voor voldoende privacy. Onze deskundige medewerkers weten wat er nodig is om de schutting zo te plaatsen dat aan alle gevraagde eisen wordt voldaan. Of u nu kiest voor een schutting die een deel van de tuin afschermt of één die uw hele landgoed aan het oog onttrekt. BOHA helpt u met advies en de uiteindelijke realisatie. Wanneer u hebt besloten een schutting te laten plaatsen is ook duurzaamheid van belang. BOHA levert hoogwaardige producten die gegarandeerd jaren meegaan.

Beton schutting

Wilt u een beton schutting om uw terrein plaatsen, dan bent u bij BOHA Systeembouw BV aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring wat beton- en houtbouw betreft. BOHA levert een beton schutting in vele varianten en maten. Zo is er ook een beton schutting met een houtmotief. Deze oogt als een traditionele houten afscheiding, maar heeft de extra stevige kenmerken van beton.

Een beton schutting is solide, duurzaam en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan een beton schutting dienen om de bewoners een hoge mate van privacy te geven. Maar een dergelijke schutting kan ook bedoeld zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden. Omdat de levensduur van een dergelijke beton schutting veel duurzamer is gaat deze ook nog eens heel lang mee.

Hout-beton schutting

BOHA levert een hout beton schutting in verschillende varianten. Zo is er een hout beton schutting met 19 planken maar ook met 21 of 23 platen voor een hoge mate van privacy. Een hout beton schutting is warm en duurzaam en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan een hout beton schutting dienen om de bewoners een hoge mate van privacy te geven. Maar een dergelijke hout beton schutting kan ook bedoeld zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden. Omdat de levensduur van een dergelijke hout beton schutting veel duurzamer is gaat deze ook nog eens heel lang mee.

Elke hout beton schutting die BOHA levert is van uitstekende kwaliteit en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Naast het leveren van de hout beton schutting zelf kan BOHA u ook al voor de aanschaf van advies voorzien. En natuurlijk kunnen wij de hout beton schutting ook snel voor u plaatsen. Wij hebben vakbekwame medewerkers in dienst die dit u graag uit handen nemen.

Hebt u interesse in een schutting? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of bel direct 040-2839106.

.

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design