Offerte aanvragen

Tuinhuis op maat

price header
Minimale kosten Gemiddelde kosten Maximale kosten
€8.000,- €13.000,- €100.000,-

Laat uw tuinhuis op maat bouwen door BOHA, dé specialist op het gebied van tuinhuizen. Onze ervaren vakmensen bouwen altijd kwalitatieve tuinhuizen op maat. Vierkant, rechthoekig of L-vormig, met een punt- of een plat dak of (overdekt) terras: de mogelijkheden zijn eindeloos. U hebt daarnaast voor uw tuinhuis op maat de keuze uit verschillende bouwstijlen, zoals gemetseld, houtskeletbouw of met gebruik van prefab betonwanden. In een tuinhuis op maat van BOHA zou je net zo gemakkelijk kunnen wonen. 

Een prefab tuinhuis bouwen

Een tuinhuis bouwen kan gemakkelijk met onze prefab systemen. Deze prefab systemen bestaan uit een moderne bouwmethode waarbij u niet gebonden bent aan een standaard ontwerp. Ideaal dus wanneer u uw eigen wensen in vervulling wilt laten gaan bij een tuinhuis bouwen. Laat u ons een tuinhuis bouwen, dan zijn er diverse uitvoeringen en maten mogelijk. Uw wensenpakket wordt van tevoren uitvoerig vastgelegd en in de fabriek pasklaar gemaakt. Dit vergroot het comfort en de eenvoud van een tuinhuis bouwen. 

Kosten garage bouwen
Soort uitbouw Prijs*
Tuinhuis op maat €8.000 - €100.000

*De gemiddelde prijs voor een tuinhuis op maat, inclusief BTW, materiaal en plaatsing.

Kom een tuinhuis op maat bekijken bij BOHA

Wilt u weten hoe een bouwsysteem er in de praktijk uit ziet? U bent van harte welkom op ons showpark in Nuenen. De kans is groot dat u een tuinhuis op maat ziet waar u naar op zoek bent. U kunt ook een offerte of brochure voor uw tuinhuis op maat aanvragen of bel direct met één van onze medewerkers via 040-2839106. Wij staan u graag met raad en daad bij tijdens alle fases van het bouwtraject van uw gedroomde tuinhuis op maat.

 

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen