BROCHURE AANVRAGEN OFFERTE AANVRAGEN
  • Start

Tuinhuis op maat

In het tuinhuis op maat van BOHA zou je willen wonen

In het tuinhuis op maat van BOHA zou je willen wonen. Laat uw tuinhuis op maat bouwen door BOHA, dé specialist op dit gebied. Onze ervaren vakmensen zijn uitstekend in staat om uw tuinhuis op maat neer te zetten. Vierkant, rechthoekig of L-vormig, met een punt- of een plat dak of (overdekt) terras; BOHA realiseert uw wensen. U hebt daarnaast voor uw tuinhuis op maat de keuze uit verschillende bouwstijlen, zoals gemetseld, houtskeletbouw of met gebruik van prefab betonwanden. In een tuinhuis op maat van BOHA zou je net zo gemakkelijk willen wonen. 

Prefab tuinhuis bouwen

Een tuinhuis bouwen kan gemakkelijk met de prefab systemen van bouwbedrijf BOHA Systeembouw BV. De prefab systemen bestaan uit een moderne bouwmethode waarbij u niet gebonden bent aan een standaard ontwerp. Ideaal dus wanneer u uw eigen wensen in vervulling wilt laten gaan bij een tuinhuis bouwen. Een tuinhuis bouwen is bij BOHA Systeembouw BV mogelijk in diverse uitvoeringen en maten. Uw wensenpakket voor een tuinhuis bouwen wordt van tevoren uitvoerig vastgelegd en in de fabriek pasklaar gemaakt. Dit vergroot het comfort en de eenvoud van een tuinhuis bouwen.

Kom een tuinhuis op maat bekijken bij BOHA

Wilt u weten hoe een bouwsysteem er in de praktijk uit ziet? U bent van harte welkom op ons showpark in Nuenen. De kans is groot dat u daar een tuinhuis op maat ziet waar u naar op zoek bent. U kunt ook nu al een offerte of brochure voor uw tuinhuis op maat aanvragen. Of bel direct met één van onze medewerkers via 040-2839106. BOHA wil u graag met raad en daad bijstaan tijdens alle fases van het bouwtraject van uw gedroomde tuinhuis op maat.

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design