• Start

Garage bouwen

Wilt u een garage laten bouwen? Maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Boha helpt. Wij weten precies wat er bij komt kijken om een garage te bouwen. Of het nu gaat om een houten garage, een prefab garage of een volledig geïsoleerde garage, Boha weet de technische mogelijkheden. Daarnaast wil het oog ook wat. Wij geven u persoonlijk advies over uw toekomstige garage.

Garages in talloze varianten

Of het nu een garage, dubbele garage of berging moet zijn, BOHA bouwt het allemaal even graag. Er zijn namelijk talloze varianten die leiden tot het eindresultaat. Moet er een zadeldak of plat dak op komen? Of kiest u misschien liever voor een lessenaarsdak? Worden het draaideuren of kanteldeuren die de weg vrijmaken voor de auto? De keuze is aan u. En als u er niet uitkomt, dan staan wij u graag bij met onze adviezen. 

BOHA bouwt garages van A tot Z

BOHA bouwt garages van A tot Z. Garage bouwen voor op uw erf of naast u woning? Een garage bouwen is tegenwoordig mogelijk in diverse varianten en voor meerdere doeleinden. De tijd om enkel uw tuinspullen of gereedschap in uw garage op te slaan is voorbij. Een garage bouwen is nu ook geschikt als opslagplaats voor grote voertuigen of zelfs als bedrijfsruimte of clubgebouw. Bij BOHA Systeembouw BV vindt u een garage in zowel beton- als houtmaterialen of in metselwerk. Tevens is er de keuzen uit openslaande houten deuren, stalen kanteldeuren en geïsoleerde sectionaaldeuren eventueel met afstandsbediening. Vanwege het prefab karakter van een garage bouwen zijn de garages snel in elkaar te zetten en hebben weersomstandigheden nauwelijks invloed op de bouwtijd. Door onze ervaring en nauwkeurige inzet bent u bij BOHA Systeembouw aan het juiste adres voor topkwaliteit tegen basisprijzen. Wij begeleiden u met de garage bouwen van begin tot het eind. Tevens biedt BOHA Systeembouw BV een garantie van vijftien jaar bij de garage bouw. Voor meer informatie over garage bouwen kijkt u op onze website of kunt u contact opnemen met ons middels het contact formulier.

Met zeker dertig jaar ervaring in de bouw van garages staat BOHA u graag terzijde. Wij helpen u ook bij het ontwerpen, de eventuele vergunningaanvraag en, als u dat wilt, de financiering van uw project. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Neem nu contact met ons op, om onze expertise niet mis te lopen. U kunt eveneens een brochure aanvragen of een offerte.

Wat zeggen klanten?

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design