Offerte aanvragen

Dubbelwandig houtskeletbouw

Houtskeletbouw wordt steeds populairder in Nederland. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de warme uitstraling van hout. Met het nieuwe BOHA-prefabsysteem voor skeletbouw zet u snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet.

Zo is het skeletsysteem dankzij zijn lichte gewicht gemakkelijk en snel te (ver-)plaatsen, terwijl de combinatie van kwalitatief hoogstaande betonnen en houten onderdelen juist degelijkheid garandeert. In een prefabgebouw van BOHA kunt u zelfs wonen! De ingenieuze constructie van prefab skeletbouw biedt u de mogelijkheid gebouwen te realiseren met een bijzondere vormgeving, van binnen en van buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse houtsoorten die de buitenkant van uw gebouw precies de uitstraling geven die bij u past.

Ook bepaalt u zelf de vorm en de bedekking van uw dak. De binnenwanden zijn zo gemaakt dat u ze eenvoudig en geheel naar eigen smaak aan kunt kleden of bewerken. Bovendien kunt u aan het gladde oppervlak van deze wanden probleemloos diverse voorwerpen of leidingen bevestigen. Met het nieuwe skeletbouwsysteem van BOHA Syteembouw B.V. creëert u niet alleen snel en simpel het gebouw van uw dromen. U kunt er ook nog uw leven lang van genieten!


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen