Dubbelwandig houtskeletbouw

Houtskeletbouw wordt steeds populairder in Nederland. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de warme uitstraling van hout. Met het nieuwe BOHA-prefabsysteem voor skeletbouw zet u snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet.

Zo is het skeletsysteem dankzij zijn lichte gewicht gemakkelijk en snel te (ver-)plaatsen, terwijl de combinatie van kwalitatief hoogstaande betonnen en houten onderdelen juist degelijkheid garandeert. In een prefabgebouw van BOHA kunt u zelfs wonen! De ingenieuze constructie van prefab skeletbouw biedt u de mogelijkheid gebouwen te realiseren met een bijzondere vormgeving, van binnen en van buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse houtsoorten die de buitenkant van uw gebouw precies de uitstraling geven die bij u past.

Ook bepaalt u zelf de vorm en de bedekking van uw dak. De binnenwanden zijn zo gemaakt dat u ze eenvoudig en geheel naar eigen smaak aan kunt kleden of bewerken. Bovendien kunt u aan het gladde oppervlak van deze wanden probleemloos diverse voorwerpen of leidingen bevestigen. Met het nieuwe skeletbouwsysteem van BOHA Syteembouw B.V. creëert u niet alleen snel en simpel het gebouw van uw dromen. U kunt er ook nog uw leven lang van genieten!

Wat zeggen klanten?

  • Marten Jan uit: Almelo

    Na stormschade op18jan 2018 moesten 2 vernielde schuurtjes worden vervangen. Na enig zoeken is onze keuze gevallen op producten van BOHA, niet naast de deur, maar al met vertrouwen in hun producten.
    En terecht. Deze week staat hier innen 3 dagen een prachtige nieuwe schuur. Geplaatste door een zeer vakkundig en prettig werkend team van BOHA. Inmiddels door velen al bewonderd!! Complimenten!!!

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design