Enkelwandig betonsysteem

Dit bekende betonsysteem wordt alle vele tientallen jaren toegepast voor een keur aan bouwwerken, van bergingen en schuren tot paardenstallen en loodsen. Met dit prefab betonbouw systeem kunt u alle kanten uit! Het systeem bestaat uit betonpalen met daartussen betonplaten. Het grote voordeel van dit systeem is dat het onderhoudsvrij is en snel op te bouwen.

Qua uiterlijk zijn er verschillende mogelijkheden. De basis uitvoering is glad grijze betonplaten tussen de grijze betonpalen. Bent u echter op zoek naar het uiterlijk van een gemetselde muur dan kunt u kiezen voor steenmotief betonplaten of als u op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling voor de houtmotief betonplaten!

De betonplaten en palen zijn tevens in de kleuren rood, bruin, geel en antraciet verkrijgbaar.

Wat zeggen klanten?

  • Marten Jan uit: Almelo

    Na stormschade op18jan 2018 moesten 2 vernielde schuurtjes worden vervangen. Na enig zoeken is onze keuze gevallen op producten van BOHA, niet naast de deur, maar al met vertrouwen in hun producten.
    En terecht. Deze week staat hier innen 3 dagen een prachtige nieuwe schuur. Geplaatste door een zeer vakkundig en prettig werkend team van BOHA. Inmiddels door velen al bewonderd!! Complimenten!!!

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design