Enkelwandig houtskeletbouw

Houtskeletbouw wordt steeds populairder in Nederland. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de warme uitstraling van hout. Met het nieuwe BOHA-prefabsysteem voor skeletbouw zet u snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet.

Zo is het skeletsysteem dankzij zijn lichte gewicht gemakkelijk en snel te (ver-)plaatsen, terwijl de combinatie van kwalitatief hoogstaande betonnen en houten onderdelen juist degelijkheid garandeert. In een prefabgebouw van BOHA kunt u zelfs wonen! De ingenieuze constructie van prefab skeletbouw biedt u de mogelijkheid gebouwen te realiseren met een bijzondere vormgeving, van binnen en van buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse houtsoorten die de buitenkant van uw gebouw precies de uitstraling geven die bij u past.

Ook bepaalt u zelf de vorm en de bedekking van uw dak. De binnenwanden zijn zo gemaakt dat u ze eenvoudig en geheel naar eigen smaak aan kunt kleden of bewerken. Bovendien kunt u aan het gladde oppervlak van deze wanden probleemloos diverse voorwerpen of leidingen bevestigen. Met het nieuwe skeletbouwsysteem van BOHA Syteembouw B.V. creëert u niet alleen snel en simpel het gebouw van uw dromen. U kunt er ook nog uw leven lang van genieten!

Wat zeggen klanten?

  • René uit: Almere

    Alle afspraken en toezeggingen zijn nagekomen. Plezierige en professionele helpdesk (Hans Schepers).
    Alleen was het mij niet in 1e instantie duidelijk dat wij verantwoordelijk waren voor de afvoer van de grond en afval bouwmaterialen.

Info aanvragen

Mail ons direct

Contact

BOHA Systeembouw B.V.
De Huufkes 42 (Industriepark Eeneind II)
5674 TM Nuenen
Route: klik hier

KvK: 58660852

T: 040-2839106
I: www.boha.nl
E:

fsc2sgs2

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design