Bel ons nu: 040 - 28 39 106

Schutting laten plaatsen

Een schutting laten plaatsen kan soms meer kennis en ervaring vragen dan mensen denken. Bij BOHA systeembouw BV bent u aan het juiste adres om uw schutting vakkundig te laten plaatsen. Een schutting kan bestaan uit verschillende materialen. BOHA Systeembouw BV kan voor u een schutting plaatsen van meerdere soorten beton en houtcombinaties, die variëren in hoogte en vorm. Zo weet u zeker dat de door u gewenste uitstraling kan worden gerealiseerd.

Een schutting dient er niet alleen netjes en solide uit te zien, maar moet ook zorgen voor voldoende privacy. Onze deskundige medewerkers weten wat er nodig is om de schutting zo te plaatsen dat aan alle gevraagde eisen wordt voldaan. Of u nu kiest voor een schutting die een deel van de tuin afschermt of één die uw hele landgoed aan het oog onttrekt. BOHA helpt u met advies en de uiteindelijke realisatie.

Een duurzame schutting laten plaatsen door BOHA

Wanneer u hebt besloten een schutting te laten plaatsen is ook duurzaamheid van belang. BOHA levert hoogwaardige producten die gegarandeerd jaren meegaan

Bekijk ons ruime assortiment op de website of bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers. BOHA denkt graag met u mee om de juiste keuze te maken voor dat u de schutting gaat plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

S01-steenmotief-betonschutting-grijs-geel.jpgS02a-houtmotief-betonschutting-antraciet.jpgS03-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03a-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat.jpgS03b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-paal-plaat.jpgS03c-schermschutting-recht-antraciet-paal-plaat met poort.jpgS04-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS04a-schermschutting-recht-21planks-grijs-2 betonplaten.jpgS05-schermschutting-21anks-recht-antraciet-2 betonplaten.jpgS06-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06a-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS06b-schermschutting-recht-21planks-antraciet-rotsmotief-2 platen.jpgS07-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07a-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS07b-schermschutting-recht met gaas trellies-antraciet-paal-plaat.jpgS08-schermschutting-recht-21planks-horizontaal-antraciet.jpgS09-enkelwandig rabat-betonpaal-plaat antraciet.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart.jpgS10-enkelwandig potdeksel zwart RAL 9005.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.